Om os

Vi tilstræber altid at give den enkelte kunde en god kageoplevelse – både på udseende og smag. Vi bruger kun de bedste råvarer – og sætter en ære i at alt er lavet fra bunden. Ingen pulvere og halvfabrikata her! Eneste tilsætningsstoffer er levnedsmiddelfarve. Vi deltager gerne i inspirationskurser – og følger levende med i de seneste trends inden for kager og desserter.

Lone

Autodidakt bager og kagedekoratør – har lavet kager i over 25 år. Efter skoleophold i USA stærkt inspireret af amerikanske traditioner inden for kagedekoration – og begyndte at lave sådanne kager til venner og familie længe før kabel-TV gjorde dette almen kendt i Europa. Har gennem årene deltaget i diverse kagekurser – og er de seneste år selv begyndt som underviser. Lone har deltaget i Kagekampen på Kanal 5.
I maj 2016 tog Lone springet og gjorde hobby til levevej, da hun åbnede Konditoriet Kagedåsen i Brandts Passage.

Signe

Er på det nærmeste opfostret i kagekøkkenet. Har altid vist interesse for faget – og var meget tidligt aktiv deltager i processen. I de senere år, er Signe kommet til at spille en større og større rolle i produktionen –  og hun er ofte at finde i Konditoriet, hvor hun er ansat på deltid som “højre hånd”.
Især på den meget kreative og kunstneriske side af kagedekoration har Signe sin force – og fører penslen i motiver og skrift med sikker hånd. Signe har deltaget i Den Store Bagedyst på DR.

Adresse
 

Kontakt
Tlf.: 31500250
Mail: kagedaasen@hotmail.dk

Følg os

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kontrolrapport

CVR-nummer: 37580767

© 2019 by Konditoriet Kagedåsen